HőSugárzók.hu | az Ardes márka fűtéstechnikai termékei
 • KERESÉS
AKCIÓ CIKKEK KAPCSOLAT BEJELENTKEZÉS / REGISZTRÁCIÓ
 • Hősugárzók
 • Elektromos kandalló
 • Elektromos konvektor
 • Olajradiátor
 • Ágymelegítők
ELÉRHETŐSÉGEK Elérhetőségek
06 30 160 95 77
info@hosugarzok.hu
OLDALAINK Információ

Gy.I.K.

  Ki rendelhet a webáruházban?

Vásárlást és megrendelést magánszemély és cég egyaránt kezdeményezhet. A regisztrációt megteheti magánszemélyként, nincs szükség a cég külön regisztrációjára, az eltérő számlázási adatok megadására a megrendelés folyamán van lehetősége. 
  Hogyan tud rendelni?

Megrendelését megteheti az alábbiak szerint, melyről további információkat talál a rendelési feltételek menüpontban.

RENDELÉS LEADÁSA

 1. a weboldalon történő regisztrációt követően

 2. telefonon 06 30 160 9577 vagy 06 1 427 03 25 / 106 mellék

 3. e-mailben: info@hosugarzok.hu

 4. faxon: 06 1 427 03 27

  Hogyan veheti át leggyorsabban a megrendelt terméket?

A termékek átvételére lehetőség van üzletünkben az alábbi elérhetőségen:

MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT.

1211. Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel - Posztógyár területén)

tel.: 06 30 160 9577 vagy 06 1 427 03 25 / 106 mellék

e-mail: info@hosugarzok.hu

vagy:

a szállítással megbízott futárszolgálaton keresztül az Ön otthonában, előre egyeztetett időpontban.

  Fizetési lehetőségek:

  • készpénzben az áru átvételekor

  • átutalás (előre utalás cégünk bankszámlájára)

  • A termék beérkezését követően illetve amint az átutalás összege bankszámlánkra megérkezett felvesszük Önnel a kapcsolatot az áru átvételének lehetőségével kapcsolatban.

  A feltüntetett árak:

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó javasolt fogyasztói árak, melyek a 25%-os áfa-t tartalmazzák. Az árak nem tartalmazzák a készülékek házhoz-szállítási díját. Akciós termékek esetében az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes! Az utalványokkal kapcsolatos információkat a Promocios kodok-n fogják közzétenni

  Jótállási idő - Garancia

Milyen időtartamú jótállás vonatkozik a készülékekre? Hogyan intézheti garanciális problémáit?

A készülékek jótállási ideje gyártónként eltérő lehet. A webáruházunkban megvásárolható  termékekre minden esetben, a Magyarországon érvényes jogszabályok által előírt szavatosság vonatkozik (a termékekre általánosan 24 hónap garancia érvényes) kivéve, ha egyes termékeknél a gyártó hosszabb garanciális időt vállal.

Az áru átvételtől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól, melyet szintén az érvényben lévő, ide vonatkozó törvény és a hatályos fogyasztóvédelmi rendelkezések szabályoznak.

 A vásárlástól való elállásra az alábbi feltételek esetén van lehetősége:

  • a készülék sértetlen és rendelkezik minden gyári tartozékával
  • a készülékek vásárlásának dátuma a garancialevélen pontosan fel van tüntetve.
  • vásárlását számlával tudja igazolni

Egyéb esetekben, bármilyen garanciális problémával (meghibásodás, nem megfelelő működés) jótállási időn belül a garanciajegyen feltüntetett szervizhez kell fordulni.

  A vásárlástól való elállás joga:
A vevő (fogyasztó) az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 45/2014. Kormány rendelet (az egymástól távollevők között kötött szerződésekről) szerint. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni, amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra. További hasznos információk a jogszabályokra vonatkozóan letölthetők itt:  http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/ internetes/ellalasijog.html 

2013. január 1.-től Kft. Bt. egyéni vállalkozó illetve egyéb szervezet vagy gazdálkodó csoport nevére kiállított számla esetén a vásárló részéről nem vehető igénybe elállási jog. Az egymástól távollévők között létrejött szerződés értelmezésében elállási jog a FOGYASZTÓT illeti meg, ilyen esetben a vásárló pedig nem fogyasztó.

Az alábbi linken elérhető a joganyag, a 2. § „a.” bekezdésében, mely szerint: „fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy”

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700155.TV

 

  Fontos!

Egészségügyi és higiéniai okokból bizonyos termékeket nem áll módunkban visszavásárolni, csak abban az esetben, ha csomagolásuk sértetlen, minden tartozékuk megvan és nem voltak használatbavéve./ARDEStermékeknélpl.:keverőtálak,kukoricapattogtató,pizzasütő,sajtreszelő,kontakt grill,turmixgépek,mini sütők,paradicsompasszírozó,szeletelők,inhalátorok,lábfürdők,körömápolók,férfi borotvák,orrszőrzet nyírók,szépség szettek, stb./

http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasi_hianya.html

  Figyelem!

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, vagy ilyen esetekben megtagadhatja annak cseréjét illetve a vételár visszatérítését.

  Egyéb hasznos információk:

A készülékekhez tartozó képek és műszaki leírások többségében megfelelnek a valóságnak, igyekeztünk minden terméket a legmegfelelőbb fényképes megjelenéssel ábrázolni.Ettől függetlenül a képek illusztrációknak tekintendők, mivel a gyártók fenntartják a jogot a termékek műszaki adatainak minden előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, melyről előzetesen mi sem minden esetben értesülhetünk, természetesen ez nem gyakori, ennek előfordulása esetén amennyiben a készülék külső megjelenése és műszaki jellemzői jelentősen eltérnek, természetesen lehetőség van annak cseréjére: - a vásárlástól való elállás feltételeinek teljesülése mellett. (lásd. jótállási idő - garancia)

Az esetlegesen előforduló elírásokért és megjelenítési hibákért nem tudunk felelősséget vállalni, a tévedés jogát fenntartjuk, az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállalunk, de fenntartjuk a jogot azok korrigálására. Amennyiben bármilyen tekintetben bizonytalan a készülék tulajdonságaival kapcsolatban, úgy mindenképp érdemes felkeresni a gyártó weboldalát vagy központi ügyfélszolgálatunkat. 06 30 160 9577 vagy 06 1 427 03 25 / 106 mellék

hermione granger costume

22


 
Hősugárzók (36) Elektromos kandalló (2) Elektromos konvektor (3) Olajradiátor (5) Ágymelegítők (16)
Telefon: 06 30 160 95 77 E-mail: info@hosugarzok.hu Címünk: 1211 Bp, Mansfeld Péter u. 27.
KÉSZÍTETTE: Honlapkészítés: Whizz-Hosting Kft.